Workshop: Pinterest, een visueel paradijs voor kunst

Pinterest leren in anderhalf uur.

Wanneer: woensdag 17 januari 2018
Workshop door Michiel Kersten
Praktische informatie
Wanneer: woensdag 17 januari
Workshop door Michiel Kersten 
Locatie: De Luifel, Herenweg 96, 2101 MP Heemstede
Tijd: 20.00 uur
Kosten: € 10,00 per persoon
Aanmelden door op onderstaande groene knop te klikken

Booking ended

Workshop: Pinterest, een visueel paradijs voor iedereen geïnteresseerd in kunst, tuinen, recepten, interieurs, natuur….

Pinterest leren in anderhalf uur. Pinterest biedt geweldige mogelijkhedem om kunst te ontdekken, te bekijken en te bestuderen. Oude of moderne, klassieke of hedendaagse kunst: u vindt het op Pinterest. Maar dat geldt ook voor andere visuele informatie zoals nieuwe recepten, tuinen, interieurinrichtingen, en ga zo maar door.

Pinterest is dus geen sociaal medium zoals Facebook, maar een onuitputtelijke bron van informatie. Op dit platform is het laatste jaar een gigantische hoeveelheid fotomateriaal geplaatst. Dit is het ideale kanaal voor reproducties van schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, fotografie en grafiek.

Een ‘pin’ op Pinterest bestaat uit een foto met een heel kort onderschrift: ideaal. Deze afbeeldingen – ‘pins’ worden ze genoemd, -kun je bekijken, en – als je dat wilt – verzamelen op prikborden (pinboards).

Geïnteresseerd in kunst, koken, tuinieren? Dan is Pinterest een ‘must’. Vandaar dat Artetcetera in samenerking met Wij Heemstede een workshop organiseert waarin Michiel Kersten in anderhalf uur u alle facetten van Pinterest leert kennen.

Wat heb je nodig? Een tablet, laptop of smartphone. Moet je verder iets weten of kunnen. Nee!  Ik help je graag deze geweldige schatkamer te ontdekken. Al een doorgewinterde ‘pinner’? Kijk dan eens op de pinboarden van Artetcetera.

Afbeelding van een aantal pintboards van Artetcetera op Pinterest
 Al een doorgewinterde ‘pinner’? Kijk dan eens op de pinboarden van Artetcetera.

Afbeelding van een van de suggesties voor interessante pins van Pinterest