Rondleiding Vier het Leven in het Frans Hals Museum

Artikel uit het Haarlems Daglad van 23 april 2016 over Vier het Leven in het Frans Hals Museum

In april ziet het Frans Hals Museum er altijd geweldig uit: overal staan fantastische bloemstukken. Dit jaar gedeeltelijk in werkstukken van leerlingen van de Rietveld Academie uit Amsterdam die specifieke voor een bepaalde zaal ontworpen zijn. Wat een mooi moment om met Vier het Leven door het museum te wandelen. Vier het Leven – voor hen die deze landelijke organisatie niet kennen – verzorgt uitstapjes naar culturele activiteiten (opera, theater en nu ook naar musea) voor ouderen die nog zelfstandig wonen, maar zonder hulp an een vrijwilliger niet of nauwelijk in staat zijn zelf naar een voorstelling te gaan. De deelnemers aan de excursie van Vier het Leven rond te leiden door het Frans Hals Museum  is een van de dankbaarste opdrachten. De deelnemers genoten met volle teugen. Gezelligheid, met elkaar praten over kunst. Het was een fantastische middag in het museum. Dank aan de vrijwilligers die de deelnemers naar het museum hebben gebracht. Klasse!

Meer info over Vier het Leven